Tokaji Borecet Manufaktúra

2016. december 07. - Bezselics Ildikó

Tokaj-Hegyalján járva nemcsak jó borokat kóstolhatunk: Bodrogkeresztúron a Tokaji Borecet Manufaktúrában a legjobb szőlőkből készül az eredeti borecet. MIndenképpen érdemes ellátogatni hozzájuk!

20160930_132413_1.jpg

 Nemcsak vásárlásra és kóstolásra nyílik lehetőség: a múzeumban megismerhetjük az ecetgyártás történetét, és betekintést nyerhetünk a gyártás folyamatába is. A családi vállalkozásként üzemelő manufaktúra sikertörténete még csak néhány éve kezdődött, de hazánkban egyedinek számító, minőségi termékeikkel számos díjat magukénak tudhatnak. Termékeik a borok esetében ismert biológiai erjesztéssel készülnek, megőrizve az eredeti borok jellegzetességeit. 

Boreceteikben nem található semmilyen hozzáadott anyag, ezek kizárólag a természetes úton, a borokból származó és az ecetsav-baktériumok által közvetített összetevőket tartalmazzák, melyeket tölgyfahordóban érlelnek. A különféle eceteket egyedi üvegekbe palackozzák - termékeik design díjat is nyertek már.

 

 

 

Információ: borecet.hu

A bejegyzés trackback címe:

http://itthon.blog.hu/api/trackback/id/tr1411978702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu